Thursday, August 16, 2012

Kisah yang akan buat kowang menangis

Jom lah kowang rajin-rajinkan diri baca kisah kat bawah ni, 
kisah benar tentang 'special person'. 
kisah ni penuh dengan pengajaran. Honestly menangis gak aku baca kisah ni. 
"i belief i can fly"...eh bukan, i belief kisah ni akan buat kowang windu  giler2x punya windu
kat 'special person' kowang dan rasa mcm nak lari laju2x balik umah peluk cium tapak kaki diowang..
(klu kowang kuat lari lah kan)

Baca taw,baca jugak..bukak link tu taw,wajib baca,kena baca,dan kena nangis...
eh main2x jer..hehehe
xnanges pun tak pe tapi kena baca okey...baca taw..baca..baca..baca..hehe..bye....



1 comment:

  1. for me...my family always be special
    kunjungan sempena raya

    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
    MAAF ZAHIR DAN BATIN

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...