Friday, May 3, 2013

DETOX dikaki manisku


Kaki pun boleh dikategorikan manis yeh kowang? Ngeh..ngeh..
Biasa jari manis sebab ikut mengikut sunah nabi digalakkan menjilat jari selepas makan,sebab apa tau? ada enzim2x yg bagus yg membantu dalam system penghadaman kat jari2x kita ni..sebab tu lah manis yeh tak..
Tapi kalau bercerita pasal kaki ni,mcm xmasuk dek akal plak jilat kaki sendiri…kalo baby jilat kaki masa dalam kandungan ibu tu mungkin lah kan.
Manis kah kaki aku ini? Manis ke kaki korang?
Jawapannya sangat mudah, iaitu sudah tentu tidak. Kaki korang sangat lah busuk dan masam. Begitu juga dengan kaki aku….hahaha,so kita leh tukar tajuk kepada ini             “ DETOX dikaki mashamku”..kihkihkih [sangat tak kelakar okey!!]



Gelinya kan?? tompok puteh tu 'lapisannya tak rapat dengan
 kulit tapak kaki sebab tu lopong cm tu..hehe

Sebenarnya nak citer pasal DETOX,mukadimahnya panjang xleh blah..hehe
Kemungkinan aku dah terlalu lambat citer sal DETOX ni, korang ni mesti piker citer aku dah basi kan?....
Klu nasi basi kita leh kasi ayam makan tapi klu cerita yang basi macam mana korang? Agak2x leh dijadikan reference jangka panjang tak korang? Boleh kot noh?
DETOX ni produk baru kedai online aku ni..tp alkisahnya aku xdan a.k.a xsempat sungguh nak update..buzy lah katakan. Aku ni klu korang nak tahu sudah digelar Madam J [madam junior] dekat ofis..sangat tak boleh blah.

FYI, 1pkt DETOX ni aku jual RM10 aje . Tapi harga borong Cuma 8.00/paket, tapi korang kena beli minimum 5 pkt keatas  dan postage RM6 untuk WM dan RM8 untuk EM. Ringkasannya disini…fungsinya pun disini~click me

DETOX Slim Foot Patch...harganya disini~~click me

DETOX Foot Patch

2 comments:

  1. memang best pakai benda ni. hee :D .saya dah pakai. rasa ringan ja badan lepas pakai beberapa hari sebab terasa toksik tu kena buang.

    ReplyDelete
  2. bagus untuk buang toksik...kadang2 pakai juga..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...