Wednesday, May 8, 2013

Tulus dan Mulus si Miyami


Assalammualaikum…balik dari cuti ingat leh enjoy lagi,rupanya teruk aku dibuli..berlambak-lambak document yang pending atas meja aku. Terkejut beruk aku,maunya kena darah tinggi aku ni. Tu bawu cuti dua hari klu seminggu maunya xde rupa workstation aku bertimbun dgn kertas2x. astaga..sabar aje lah sayang!!

Ok nak inform sikit sal DETOX. DETOX Foot Patch masih ada 3 paket stocknya kat aku. Cepat sebelum habis..hehe..aku nak ambik stock bawu tapi nak habiskan dulu la stock lama. Tapi DETOX Slim Foot Patch masih in stock yeh kenkawan. J
Untuk habiskan 3 paket ni punya pasal,aku ada harga offer special,nak taw sila lah contact ct cheery yeh kat ctcheery87@gmail.com

Pagi tadi pergi bersiap rasa pelik dengan diri sendiri. Dressing cantik la kot..hahaha..okey over acting. Padahal tengah bersiap, bukak bedak skali sudah susut dah..berlobang ditengah-tengah. Tinggal sisa-sisa aje. Huh sedih sungguh dengan diri sendiri…bedak habis pun leh tak pasan


So sip punya pasal kikis jugak lah kan sisa-sisa ditepi tu..janji leh sembunyikan pigmentasi  yg merosakkan kecantikkan natural beauty aku ni kan?? Natural la sangat!! Pada aku bedak pada seorang pompuan itu wajib. Bawu lah kulit ku mulus dan tulus..
macam ini…
"
"
"
"
"

okey lah maybe tak mulus..tapi tulus tu adakan????kan…kan??hahahha

3 comments:

  1. Kita pun guna bedak tu jugak :)

    ReplyDelete
  2. sis pon pemakai tegar bedak tu jugak~
    dari bujang sampai lah dah ade anak 2 nih. masih setia dengan miyami~

    ReplyDelete
  3. pakai detox juga dulu tapi sekarang dah lupa nak beli.. hiks. Habis berlubang eh bedaknya memang selalu tak perasan pun kan? comelnya baby sempat lagi dia tidur. hehe.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...