Sunday, May 12, 2013

CPUV Dreaming


tengok tu, rupanya business blog aku ada dapat be dari nuffnang ni. tapi malangnya aku bawu aje tahu..dan malangnya lagi iklan tu dah pun credited. tak sempat pun nak enjoy ngan rezki tu. dah lah 1st time tau dapat. klu aku tahu mahunya aku buat announcement kt kowang diwajibkan klik iklan nuff aku..hahaha..[zalim ko!]
peliknya blog personal aku xde pulak dapat. 
aduyaiii...banyak gak aku xtahu pasal nuffnang ni dan aku ni sngat lah malas untuk buka akaun nuff ni..that why la aku leh tak tau aku dapat be ni..
xpelah..mybe rezki aku xde disitu..
mood sangat lah ke laut aku sejak dua menjak ni..macam-macam yang terjadi tapi lebih kepada masalah dalaman. doakan aku kuat yeh kenkawan? thanks...bye

6 comments:

  1. Xp.ada rezeki tu nanti. Hehe

    ReplyDelete
  2. tak per lainkali mesti ader lagi

    ReplyDelete
  3. lerr... dah kredit baru tau ade BE? tak pe lah.. kena kerja keras lagi lepas nih~

    ReplyDelete
  4. BE memang macam tu skang nie dia pilih yang mana banyak MY/SG punya traffic dan dia kreditkan terus, bila dah pernah dapat so tingkatkan usaha mengepost sebanyak yg mungkin kat blog tu sebab BE seterusnya sedang menyusur. Kat is dah 3 CPUV nie bertenggek while is away from keyboard skang nie nak mesingun terus be nie flood dorang dengan traffic tunggu la, apa-apa pun tahmniah pada Cheery

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...