Wednesday, May 15, 2013

Perkhidmatan seks phone boleh didapati disini!


Mahu ringan-ringan?
Mahu berat-berat?
Nak kena kiss-kiss sebakul atau nak kena kick-kick sebakul?
Sila lah buat panggilan “selamat malam sayang”  ke no ini 999. Nasib anda baik dapatlah package makan free dalam lokap…kihkih..:P

Aku confius, apa lah dosa blog Diary aku manja ni sampaikan tak pernah lelah hantu porno public ads kat petak komen entry. Tak habis2x Phone sex,chat sex..mcm2 lah. Apa yang bestnya tah..pelik toi aku.

Paling aku gila, letih jari aku taw ark delete comment yg dispam security [perghh…blog aku ada security wei!]. seingat aku, aku bawu aje delete komen yg dispam, aleh-aleh aku check hari ni mak datuk melambak2x…tu xkira lagi cucu-cicit comment yg dapat meloloskan diri dari security aku tu. Kalo blogger lain baca tu tak ke malu aku….mana aku nak sorok wajah ‘cantik jelita aku memang debom ni’..hah! cer ko citer…cer citer? malu wei,malu !! [Eh, over ko!]




Menyampah sungguh aku, apa manfaatnya tah..klu leh naikkan trafik blog aku xpelah gak tapi mcam tu jugak trafiknya xde yang increase pun.huh!

Penyelesaian yang aku buat adalah ‘buat bodoh’..hahaha..aku ni bukan setakat rabun jauh jugak rabun teknologi…so xleh nak kasi tips boikot ads hantu porno. Tapi tips sengal kita leh paraktik,
1-    Rajin-rajin lah ko jenguk blog ko
2-    Ko pakai secetery, without approval from kowang comment xleh public. That means secetery kowang akan tapis dulu.
3-    Ko pasang security guard yang sophisticated..
4-    Ko Bina Pejabat JAIS kat blog kau. Confirm hantu porno naik meluat nak comment  blog kowang..
5-    Ko delete ajelah blog diary,ko tulis bukU diary lak..[eh,suggestion tuk sapa ni?]

Amacam? Ada bran? Yang pasti aku pun naik stress dengan tips ni. 
Tak guna punya tips!! T_T

7 comments:

  1. ler.. ade jugak komen cam tuh.
    kalo blog sis komen2 sampah jer yang selalu masuk.. kalo komen porno belom ade lah setakat nih.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lo..sis xpenah dpt comment cm tu ke? napa cheery slalu dpt ek?..mcm mana nak block yeh?hehe

      Delete
  2. jaa pon dapat email cenggini. bukan sikit tp byk jugakkk... jaa delete jer sume tu....

    ReplyDelete
  3. setakat ni bodyguard jaga blog.. makanya ada tapisan sebelum diluluskan.. ;)

    ReplyDelete
  4. spam memang ngengada sekarang ni tapi akk takde plak dapat yg 18sx ni..pastu spam dah pandai masuk kat komen biasa, mujur ada comment moderation

    ReplyDelete
  5. hahahahahaa memang best idea yang ke 5 tu cheery is nak tergelak Hahahahaa nak tergelak lagi hahahahzaha best best.

    ReplyDelete
  6. Dosa..tapi susah nak buang kalau dah jadi habit...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...