Saturday, July 13, 2013

Fesyen baju raya 2013

Hai kowang..posa tak ni? Klu xposa ada ‘xcuse me’ xpe, xde memang nak kena  pong!! Pang!! pong !!pang!…aku budget nak baling mercun le pe g…

[dah 4 hari posa bawu ko nak muncul kan diri yeh,]budget artis sngat la tu…

Aku pun sejujurnya mls nak type panjang2x ni..owang kata bulan2x puasa ni kurang2x kan bercakap, menaip apa tah lagi..sbb nak elakkan perbuatan yg boleh membatalkan puasa..yelah kan, cuba ko pikir tengah menaip laju-laju semacam upanya entry kutuk owang, menaip smbil korek idea sekali jari masuk mulut..[xtaw lah aku apa motif bila pikir je jari masuk mulut yeh..] …kusyuk menaip tiba-tiba tangan gatal capai air mineral and than minum ….xsengaja xpe lah!!!!okey, terlupa xpe tp satu anugerah lah kan. 

ko teguk air mineral yang putih jernih agk2x masuk keronkong nikmat giler tu kan… dah habis sebotol bawu ko teringat ko posa..tak ke menjeleskan aku tu..??

nikmatnya klu air tu mengalir kat kerongkong....huhu

xleh jd  cm tu..xleh jadi!!!

Ok stop citer sal tu sebelum jari aku masuk mulut…bahahah…meh sini aku nak tunjuk baju raya..

Korang tengok aje lah baju raya ni, klu berkenan kowang beli..xkenan xyah lah beli….aku xpaksa okey,kang ngadu bapak kowang aku paksa lak..nehi..nehi..nehi!!!!!



















Nak tengok lagi????
dah!!! cukup lah aku buat advertising free yeh, nk wusya baju2x yg gojes2x tu pergi tengok sendiri kat website Glory collection tu...memang gojes giler k...tapi dia punya stock cepat habis taw..so cepat2x la kowang sebelum habis..t baju raya xde ,raya berkurung dlm bilik..kan citer sedih tu..

satu lagi website cheery shop tu aku punya, kowang singgah wajib beli ok..dengar baik2x..
"wajib beli???" *giler paksa

bahahahahaha...!!!!!!

aku cau..bye...

syg aku sila klik...:)

1 comment:

  1. semuanyer lelawa tambah baju budak2 warna pink tu cute...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...