Monday, July 1, 2013

Potluck Pra-Ramadhan

Masa kat tempat keje bukan main banyak citer kat kepala hotak aku ni. Nekad nak balik umah nanti nak karang citer la kan. Skali smpai umah habis punah ranap dan melayang entah kemana. Klu dah melayang-layang mcm wau terputus tali memang susah dah la kan nak cari balik….

Bosannya hidup!!!!

Okey, godek2x pix kat phone terjumpa satu pix mkn2x seofis last week… kami buat potluck..potluck tu sempena ramadhan tak lama lagi. Kira makan besau la kan before puasa. Nampak tak?Nampak?Nampak tak?? hehe[trademark seri cite dewi lasak]

So aku nama kan Potluck pra-ramadhan…kihkih. Yup, aku memang pandai*tiba-tiba

Yang confirm bawak makanan 7 orang aje. Tapi makanan tu jadi banyak giler dah bukan untuk 15 orang makan lagi dah, gamaknya 30 orang mkn pun cukup ni. Kowang xnak tanya ke aku bawak apa??? Tanya la! Tanya la! Ok,  aku bawak homemade kek..opsss bukan aku buat sendiri tp orang lain buat…buahahahaha…

Aku tunjuk aje..nak yang tu nak yang ni nak yang situ nak yang sinun…complete 4 set aku beli. 1 set dah bedal kat umah sbb kek moist coklat kan…xtahan tengok coklat yang meleleh-leleh tu…buahahahah [bila ko nak kurus perangai cm tu?]


Nanti aku citer kowang satu citer aku marah big bos…wahahah..berani aku k..ingat aku takut ke?



P/s: Niat aku nak kasi kowang terliur…kowang terliur tak???

7 comments:

  1. perrghhh.. nasib baik dah siap lunch baru baca.. heehhe

    ReplyDelete
  2. ofkosla jeleshhhhh huhu salam ramadhan yg bakal tiba ya hehe

    ReplyDelete
  3. salam, errkkk pra-ramadhan?? hmmm is terlliur dah niee kat sini tadi orang jual nasi campur Melayu tutup arrrr.

    p/s: kiss hishop satu.

    ReplyDelete
  4. terliur juga...selamat pra ramadhan

    ReplyDelete
  5. Salam Ramadhan dan selamat berpuasa.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...