Tuesday, June 25, 2013

Eh, Jerebu pulak hati kita ni!

Sekarang memang jerebu..semua taw tu kan? Aku aje biasa ah lembab sikit update citer..
Tp jgn nak kerek sngat yeh, taw lah skrang jerebu jangan lah pulak nak buat perangai jerebukan hati kita ni.

Macam dia sorang aje yang wat keje. Apa aku ni datang ofis goyang kaki ke? And than cukup bulan dapat fulus? Hah? Huh, jerebu pulak hati kita ni.

Keje yang datang nak mengelak aje.. Taw lah pangkat tinggi dari kita pun [tinggi sikit je] tapi xpayah lah nak eksyen sangat…depan top management nak tunjuk mcm dia buzy keje..kelang kabut sana kelang kabut sini tapi top management blah jadi jerangkong busuk..

Huh, jerebu pulak hati kita ni…dah,puas hati sudah! Ni bukan umpatan yeh [cover], ni luahan perasaan.

Kowang nak g mana2x,kuar dri rumah jgn lupa pakai face mask taw..jaga kesihatan yeh..sekarang udara sangat tak sihat u all..pakai mcm cheery ni..

Comey tak cheery? hehe

Minggu lepas 13 june before my besday, i dapat ank buah taw..comey mcm i jugak..hahaha 
[xdpt dinafikan lagi] xcaya tengok ni..

see?? my new niece pun admit dia comey mcm i..

kakak aku ni biasa lah terlalu terpengaruh dengan watak drama melayu. 
sampai ank masih dlm perut pun dah cop nama
t leh celebrate besday sesama ngan ateh kan qira kan? 

k..bye..don't forget say congret to me! kahkahkahkah

p/s: Sejak dua menjak ni kowang asyik terbaca entry perasan aje kan? cian kowang..hehe..peace!!!!!

7 comments:

  1. ni bukan setakat hati je rerebu tp otak pun dah diselaputi jerebu kot

    ReplyDelete
  2. sis x de lagi mask.. tutup pakai sapu tangan jer.. x sempat nak gi beli lagi.. huhuhu.

    ReplyDelete
  3. musim2 jerebu ni org kene pandai2 fikir sendiri sbb mood masing2 x tentu XD

    ReplyDelete
  4. assalammualaikum cheery, alamak dah jadi pakar bedah pulak ker? hehehehehe lawak je, hmm kim salam kat anak buah baru cheery yer?

    p/s: is kiss hishop satu.

    ReplyDelete
  5. alamak cheery sorry plugin is pegi filter cheery entah mengapakah beliau bertindak sebegitu rupa pada sahabat is ini isk isk isk is dah whitelist kan nick cheery dan email dan jugak url cheery, cheery jangan lupa tick commentluv, bukan spam dan jugak signup gravatar bagi gambar cheery cute leh kuar kat sebelah comment cheery. Sorry yer cheery.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...