Wednesday, June 5, 2013

Ajaibnya ciptaan Tuhan..



Semalam keajaiban sudah berlaku dalam hidup aku buat banyak kalinya,
ceh, statement mcm bagus sangat aje kan?
bukan apa yeh,aku nak umumkan semalam aku rasa aku kurus, pewut aku siyes flatt aje. 
ulamg skali lagi RASA ..RASA yeh RASA
hamik ko huruf besor aku kasi..xnoted lagi memang nak kena gigit ngan aku leetuuu..

RASAnya aku tu bukan apa sebab biasanya la kan, lepas lunch dlm pukul 3 ke 4 cmtu aku mesti merungut lapor!!..lapor!!..lapor!!!!! muka kebulur sejibik cm zombie games zombie vs plants tu..

lebih kuang cmni lah yeh..xyah susah2x nak imagine..hehe

sedangkan lunch tu dah mkn xingat mati dah..melantak aje smpaikan al-fatihah pun baca xhabis....
hoiii!!!! doa nak mati ke apa tu?
okey sowy,nyanyuk ....
sampai bismi.....aje....llah xsempat nak habis tangan aku dah sumbat nasi dalam mulut. koang hajaq kan tangan aku ni. tak menurut perintah sungguh.. hah!!! jangan nak jeling menjeling kat aku, tah2x kowang pun sama aje.. kahkahkah [tuduhan melampaui]

"so, azam aku tahun ni nak kurus"
 eceh...dann dan azam nak kurus...ko g slimworld je lah cheery cemuih dah dngar nak kurus,nak kurus..xkurus-kurus pun...

excuse me, azam boleh bertambah,kurang tidak yeh!!!

memang dasar xtahan darurat..!!!!!!biasalah kan..tiap-tiap hari makan beqaih [beras].

satu lagi keajaiban dlm hidup aku, dulu aku comey aje ...
xcaya tengok sini....muka mcm nonsense sis aje kan..

comey tak? comey tak?
comeykan.....kan?

tapi sekarang aku lagiiiii comey.........

"
:
,
<
>
?
!
*
^
%
@
$

hehe..saya ct cheery!

urmmm...syukurlah anugerah Allah kan, memang senang dapat tapi susah sungguh nak pelihara...
kenapa????? sebab kita kan manusia makin hari makin tua, makin unit la wajah kita.....
aku xde ckp h**** yeh, aku ckp unit....

p/s: Motif entry-habis modal..hehe



13 comments:

  1. pelakon ni mmg kurus kan :)

    ReplyDelete
  2. lawanya ct cheery, macam sari yanti ekekek

    ReplyDelete
  3. ternampak wajah zombie tu, teringat membe cakap nanti ade zombi & plant 2.... betul ke ek.. nak install la nnti kalo ade...
    *komen xkne mngena entry. sory. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh yeker? aku pun nk install gak klu ada..koz aku memang suka games ni leh hilangkan stress ko taw..hahahaha

      Delete
  4. akak pun nak kurus.. tapi bila tgk mknn lupa kejap pasal kurus. Bila dah kenyang terus nyesal..sudahnya nagis tepi penimbang je la... hahahhahahahahahaha...

    comel cheery, lebih comey dari kak ton! :)

    ReplyDelete
  5. hahahahahhahahaha..
    lawanye sari yanti~
    hahahahaahhaha

    ReplyDelete
  6. hai sari yanti... hahaha
    kat sini..
    bila tak ada duit, perut ni kemain lapar semacam.. adesss...

    ReplyDelete
  7. wah ape rahsia dik.. insyaAllah pelan2 kayuh nt mesti kurus chayok2

    ReplyDelete
  8. semuaa comeey

    bukan sari yanti ke tu:_

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...