Friday, June 14, 2013

Happy birthday to me

Hye, u all… tomorrow is my birthday !!! u all xnak wish I ke? Cepat lah wish!cepat la! Cepat!!!
Ok, I bagi 5 minit tuk wish…1 minit ,2 minit, 3 minit, 4 minit, 4 stengah minit, 5 minit…
Masa cukup!!!tettttttt!!!!!!!!
Xde sapa pun peduli..sabar je lah!

Kowang doakan aku dalam solat kowang  ok, ok lah desperate sngat doakan aku dalam tidur kowang pun ok lah..yang penting ikhlas yeh….

Semalam a.k.a yesterday offices mate celebrate my birthday, opss..bukan aku sowang aje 3 owang semuanya. Birthday kitaowang jatuh dalam bulan yang sama. Kecuali abang hisyam hujung bulan 5. So offices decide celebrate je skali..meriah sikit kan..leh lah lunyai kek tu kami buat..kihkih..
Syukur Alhamdulillah aku masih diberi kesempatan untuk menghirup udara milik AllAH. 
SYUKUR SESANGAT!!!

XNak cakap banyak lah, penat. Jom layan pix semalam…
Tp before tu aku nak amik kesempatan pada entry ini untuk ucapkan selamat hari lahir pada roomate terchinta aku dulu yg jatuh pad 20 June dan Ex-bf aku pada 9 June [mcm la dia taw]... semoga kalian dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki dan bahagia dengan pasangan masing-masing. 
cepat-cepat lah kowang kawen yeh? atleast kuranglah quota orang bujang di Malaysia kan?
[Ciss...budget mcm ko dah berlaki]

Confius!! nak senyum ke nak nangis berdiri tepi Big Bos? :p








5 comments:

  1. ex boyfrez yg mana?? tetttttttttt
    happy birthday to you
    happy birthday to you
    happy birthday to ct cheery,,
    happy birthday to you..

    Esk jgn lupe jempu pa'an makan kek tau..

    ReplyDelete
  2. hepy beday to ct cheery.moga pjg umur dan murah rezeki.....amin.....

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday Dear..
    Semoga semua doa dan impian cheery akan jadik kenyataan.. amin~

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday To You, May Allah S.W.T Blessed you and cheap sustenance always forever.

    Entri khas untuk cheery, http://iskandarx.com/2013/06/15/harijadi-rakan-blogger-selamat-harijadi-cheery/

    ReplyDelete
    Replies
    1. cheery register terus lah kat blog is tu kat sini http://iskandarx.com/wp-login.php?action=register klik icon google.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...