Monday, June 3, 2013

Kemalasan menaiki tahta


Tajuk xboleh nak blah. Sound mcm tahap kronik tak u all??
Aku rasa memang dah kronik sngat dah ni. Pagi tadi nak bangun mandi pun malas.
Body siap merungut lagi “ kenapa pegi keje kena mandi? Xmandi xleh ke?”
hampir setengah jam kot bersoal jawab ngan body  ‘kenapa kena mandi?’
Degil xmkn nasihat bodoh xleh tumpang, tu lah dia. Bila Negara nak maju mcam ni?*tiba-tiba
Aku dah tahu dah ni kenapa jd macam ni, sebab dua hari ni cuti tido aje memanjang. Pagi petang siang malam tido..mana xletih,mana tak malas? Skru2x anggota semua longgar habis…tunggu masa nak luruh aje kot. 
Pagi ni kat ofis pun terkial-kial nak buat keje. Kowang bayangkan nak tulis no fon kat stick note pun malas. Terhegeh-hegeh xleh nak ingat.

Pix curi sini ~budak malas

Ni typing ni kowang ingat 10 minit siap? Lepas satu jam bawu siap ni…mengeja sebijik-sebijik kalah budak tadika belajar ABC –Air Batu Campur.  Adusss…dapat mam ABC panas-panas mcm ni nikmat ni wei…huhu

Curi sini~ABC

Bai…..laporrrr………….!!!!!!!! :(


1 comment:

  1. sis minggu lepas minggu malas.. nak bangun pagi punye lah hazab.. nasib lah anak cuti sekolah.. kalo x lagi haru!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...