Sunday, June 16, 2013

Thank You!


Thanks pada sahabat blogger yang wish birthday aku semalam. Aku sangat menghargai kowang. Pada is santai yang siap buat entry pun terima kasih banyak-banyak. Dah kecoh satu Malaya sal birthday aku. Aku rasa aku dah glamour sekarang Cuma xde yg mintak autograph aje lagi..kahkahkah
[amboi ko!budget retis dan dann]

Okey lah, pada customer online I ada berita gembira untuk u all. Aku nak kasi diskaun sempena birthday aku yeh. Kowang terjah la sini yeh untuk tahu~ click diskaun
Okey, u all take care yeh..bye……..

klik la wei,nak beli bag bawu..hehe

9 comments:

  1. bagi diskaun je?
    bagi la hadiah sekali?
    my bos tnya "hawa xdtg keje ke"?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah...ckp kat bos ang hawa istirehat kat umah,,kihkih

      Delete
  2. 11:57 pm.. happy birthday! yess!! sempat!! hehe ;)

    ReplyDelete
  3. nak gi cuci mata jugak lah~ hehehe

    ReplyDelete
  4. lalalaallalalaaa, (is memang suka buat gempak), nama pun anak buah mat gempak.

    ReplyDelete
  5. sat gi nak pi tengok sat :)

    happy belated besday :)

    ReplyDelete
  6. Happy belated besday dear..

    Ok jap nak click ;)

    ReplyDelete
  7. HAPPY BELATED BIRTHDAYYYYYYYYYYYYY!! semoga ceria2 selalu :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...