Tuesday, June 11, 2013

Wahai Adam teduhan kasih Hawa

Kau apahal der? Meroyan??
Ni bukan meroyan lagi ni, ni dah angau tahap kuda ku lari gagah berani…
Tak tahu lah apa dah jadi ngan cheery  ni, sngat lah obsessed dengan baby dalam cerita teduhan kasih tu. .. aku rasa adam sangat..sangat..sangat comey der. Kowang rasa adam comey tak????


Aku rasa nanti aku nak mintak kat future laki aku baby cm tu lah…haahaha
Tersenyum aje aku tengok scene ada baby adam tu. Episode tu aje 4,5 kali aku ulang dalam satu hari. Macam tu punya perangai pun kowang xrasa obsessed sangat ker???

urmm...ku sudah jatuh cinta!!

Nak tau, tengok baby adam aje naluri ibu aku membuak-buak bagai…hati jerit macam ni
“nak jadi ibu,nak jadi ibu,nak jadi ibu!!!!!!!!!”
[overnya kau!!]
Tapi bilanya nak pregnant? aku kawen pun belum….
Kowang mesti nak ckp cm ni kat aku kan “sudah lah cheery,ko jgn nak over sngat boleh?”
Ok aku jawab cm ni “baik der, aku mintak maaf. Aku cau lu bebeh!assalammualaikum kalian…..”

Aku ingat satu babak ni “ adam dah mandi, papa tu aje belum mandi lagi!”
Kahkahkahkah…sweet tak? Sweet tak????


P/s: Kowang layan tak citer teduhan kasih ni?????

12 comments:

  1. suruh la uncle donat maduk minang cepat2, pas2 wat anak cepat2..nanti bolehla Pa'an kawan dengan anak untie cherry...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..berangan lak faan ni..malu untie taw!:p

      Delete
  2. mesti lah layannnnnn.. tapi sis tak pasan sgt muka adam.. asik tgk muka papa adam jer.. hahaahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. AMBOIII SIS PAPA ADAM YG DIFOKUSNYA EK....HAHAHA...

      Delete
  3. Sweet Sweet je ahak, tapi bukan papa tu la, cheery yang sweet, ahak, honesly is belum tengok g cita nie bagi episode full baru nak tengok, baru puas hehehehe

    www.iskandarx.com.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tima kasih..haiipp..is puji2x cheery ni nak apa ni??kahkahkah

      Delete
  4. tak layan sebab takdak tv kat hostel :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. dowloud yang kat blog pereka cerita ada..kihkih

      Delete
  5. haha tgk tgk!
    tp da nak hbs cuti ni,mmg tak dpt tgk ah pasni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah!xpe2x nk hbis dah ini citer..bertahan yeh!hehehe

      Delete
  6. layan gak sekajap2.
    best kn.geram je tgk zarina n nabila

    ReplyDelete
  7. jaa pun tgk kalo sempat... kalo x sempat jaa tgk kat tonton....hihi...citer ni best.... dan citer SSID pun best.....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...