Monday, February 29, 2016

Ayam masak lemak cili api


Dari blog aku tak update, Meh update sal makanan....pun okey apa, terliur ja nengok. 

Aku jarang sangat masak lemak cili api, malah family aku pun tak bape layan sangat makanan yg terkenal dgn trademarks menu orang negeri sembilan nih. Tak tahu lah Napa maybe tak bape nak favorite kot. 

1st time belajar buat masak lemak, dan aku rasa mcm sedap gilerr. Hahaha eh...eh...suka ti lah nak pasan pun. Siapa lagi nak puji diri sndiri if bkn diri sendiri kan. Ewah...hehe

Taste aku, masak lemak yg sedap adalah masak lemak yang pekat Dan kuah dia tu tak pecah minyak. Yang penting kena extra pedas bawulah Very the bon appetizers kihkih

Entry ni entry puas hati makan masak sendiri tapi dah jadi entry masuk bakul angkat sendiri..hahaha

Bye..



2 comments:

  1. mas kecik2 dulu, suka giler masak lemak cili api ni. kalo boleh hari2 nak.. tu yg tembun semacam tu.. dh besar ni je dah kurang sikit... sekali sekala layan jugak.

    ReplyDelete
  2. kenapa 2-3 hari ni blogwalking makanan aje keluornnyoo...haru betul... kalaulah boleh rasa...huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...