Saturday, December 1, 2012

3rd Online Award


Hye, Assalammualaikum kenkawan blogger..
Pergh!!! Mood baik giler..
Klu nak taw baik bersebab ni..
Nak tahu tak napa?????tak nak?
Tak kira nak bg taw jugak…macam ni…

Aku menang hadiah special dari My idea..!!!!
Argggggg!!!!! Horeyy!!!!!
Pewiit!!! Cun tak aku? (eh!tiba-tiba)

Hari tu aku ada join 1st segment si kacak ni, tengok kat bawah tu

Siap tempek banner lagi..kat sidebar..cer tengok..
Okey, xyah lah susah-susah aku tempek kat entry ni lah…


Kowang cer pegi Blog dia, betoi ke aku terpilih..
Rasa macam tak caya sebenarnya ni..
Ker mata aku yang ter’mistake ni..
Bukan apa, aku ni tak punya tuah..
Tiba-tiba ni macam Tuah sangat la pulak…hahaha..
Okey, aku patut bersyukur…alhamdulillah..







Pape pun 10Q banyak-banyak kat My idea..
You memang kababom!!!
I loike you very ketat2x…
Thankzz skali lagi ..hehe..(over la aku ni)


19 comments:

  1. tahniah cheery! ttg hadiah tu x kisah ler lambat pon. hehe. bila dah sampai nanti jaa bgtahu cheery yer.

    p/s : maaf, bru sempat terjah...bz sokmo..hihi..

    ReplyDelete
  2. waalaikumsalam..tahniah cik ct ;)

    ReplyDelete
  3. Wah... tahniah dapat pendrive 4GB!

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. nak kongsi ke?ermm..bg setahun pikir dulu..haha..

      Delete
  5. Wahhh..bestnya menang. tahniah! :)

    ReplyDelete
  6. as salam

    best nye dia..congrtas ct:)

    ReplyDelete
  7. Auntie dh dpt hadiah, bby bl plk nk dpt hadiah?

    ReplyDelete
  8. Auntie dh dpt hadiah, bby bl plk nk dpt hadiah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..baby dah dpt kan,cer tanya papa?

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...