Friday, December 7, 2012

Kisah cinta D.A.M


Hye, semua.. sekarang ni aku perasan macam ramai kenkawan blogger dah kurang update blog..toi ke? Buzy sangat ke kowang..Ke aku yang sunyikan diri ni..haha..
Aku banyak sunyikan diri pun coz buzy lately..dan aku percaya blogger lain pun ramai yang buzy kan? toi tak? ….dan aku rasa lega sikit koz dah berjaya habiskan cerpen My wife isdriver tu…New cerpen coming soon ..tunggu aku free lah yeh..

Since aku kurang cerita hal diri aku dalam DAM(Diary aku manja) ni..so atleast ada benda yang kowang leh baca kan dari blog ni..namely cerita pendek..and sedar diri lah kan, tak ada benda menarik pun pasal aku. every day benda yang sama aku buat. Sejak jauh dari family and MyDonat ni hidup kuang seri..dah lah muka pun xseri life lagilah tak seri…so seri/seri lah yeh …

Dah aku sebut pasal MyDonat, meh aku nak citer sikit. Sejak dua menjak ni aku perasan dia pun asyik buzy jer..buzy memanjang, polis memang always buzy ke? …memang still lagi contact and manja-manja tapi time tu macam dah short. Sekejab aje, and than dua-dua hilang…. Tak nak aku salahkan dia jugak,mybe dia penat keje maklumlah keje dia tak tentu masa. Dan aku selalu kena marah dia. dia cakap aku sukew pikir bukan-bukan. Cian aku, dah lah sowang-sowang kejauhan pastu asyik kena marah aje..nasib badanlah…

Walaupun tiap hari dia contct tapi napa tah aku rasa makin hari cinta tu makin jauh….dan aku semakin takut untuk hadapi hari esok..Dah lah, tak nak citer pasal dia lagi, tak memasal aku touching2x plak nanti..

Aku stop kat sini..bye…love u all

p/s: Rasa macam nak buat bisness lah, kowang semua support please..tq hehe

6 comments:

  1. dah rindu dah tu~
    cakap lam tepon pon dah tak hilang rasa rindu..
    jumpe lah sesekali.. tak pon ajak encik donat kawen jer terus.. hehehe.. *pendapat peribadi sis ajer.. keh keh keh..

    ReplyDelete
  2. as salam

    doakan yang terbaik buat ct :)

    ReplyDelete
  3. insyaallah kalau dah jodoh tak kemana hehehe ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...