Monday, December 24, 2012

Kolagen Asli


Kolagen Asli [Gred AAA]
Weight: 100g

Harga termasuk postage: RM 40 sebungkus (untuk Semenanjung)
                                      : RM44 sebungkus  (untuk sabah/serawak)

Info Postage: RM 9 untuk sabah/serawak
                      RM 6 untuk Semenanjung

Pix dari pembekal 

Pengambilan Kolagen Mentah ini secara teratur dan berterusan akan memberi impak yang sangat positif. Menjadikan kulit keseluruhan badan licin, halus, lembut dan cerah. Pori-pori kulit wajah mengecil dan tampak segar bermaya. 

Kolagen ini juga boleh dibuat masker muka,okey

Kolagen ini juga sesuai untuk kaum lelaki

Bagi ibu mengandung, pengambilan kolagen akan membuatkan kulit bayi yang di lahirkan cantik dan cerah.

Kolagen ni jugak bagus untuk merendahkan tekanan darah tinggi taw. Aku dah order satu untuk mak dan ayah.. Hope lepas ni dia owang sihat walfiat..amin..

By the way, akak aku dah guna kolagen ni taw, dia ckp kolagen ni memang bagus..dia dah guna sebulan, memang nampak kesannya.darah jalan elok katanya..sejak dia mkn kolagen ni muka dia yg bnyak jerawat kat dagu pun dah kering...dia lah yg ckp so aku pun decide nak guna juga..nanti aku tunjuk testimoni okey..kelebihan lain leh baca bawah ni..


Kelebihan Pengambilan Kolagen Asli

1)      Melaraskan berat badan dan menstabilkan horman
2)      Meningkatkan system imun dan metabolisme badan
3)      Memejalkan payudara,otot dan pinggang
4)      Menyihatkan rambut dan kuku
5)      Menguatkan system abdomen dan memelihara kalenjar tiroid
6)      Mengurangi penuaan pramatang seperti kedutan dan kulit kendur
7)      Mengurangi selulit
8)      Memberi tenaga
9)      Melancarkan peredaran darah, mengurangi sakit bahu dan belakang
10)  Menguatkan tulang dan sendi,menjauhi arthritis dan osteoporosis
11)  Meningkatkan sel rawan,ligament dan otot
12)  Merawat penyakit gout
13)  Mencegah kanser/tumor
14)  Menurunkan tekanan darah tinggi
15)  Meningkatkan fungsi penghadaman/pencernaa, merawat gastric
16)  Anti bacteria atau kulat
17)  Merawat anemia
18)  Menurunkan tahap kolestrol dalam tubuh
19)  Menyerap lebihan garam dalam tubuh (lumpuh)
20)  Melicin,menegang dan menghaluskan kulit
21)  Mempercepatkan pengecutan jerawat dan menghapuskan parut
22)  Meransang penghasilan sel-sel baru kulit dan menyembuhkan luka
23)  Menstabilkan kandungan gula dalam darah (kencing manis)
24)  Memberikan rasa kekenyangan (diet)
25)  Memelihara usus kecil (mengelakkan sembelit/buasir)

Nak tahu Cara-cara  penyedian dan pengambilan pegi blog  si manja

Klu kowang nak order leh email aku kat ctcheery87@gmail.com


2 comments:

  1. cheery buat bisnes ekk? btw, semoga bisnes semakin maju ya...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...