Monday, December 31, 2012

Azam, Harapan dan impian 2013


Hye uolls..assalammualaikum..2013 is coming..tepat 12 mlm bunga api akan meletus dan memancarkan sinarnya ..windu saat itu. Uolls guess what? MyDonat proposed me to be his girlfriend that nite..sound something like anniversary macam tulah. kat tepi pantai gurney pulau pinang..so sweet!

And last month I request him to apply for AL so that we can meet and celebrate that day. He say will try the best but until now is nothing..zero! arghh..what can i say? Maybe my bad luck.

2 years ago, he requests to marry me, but I’m not ready. Now, when I think I’m ready to be a isteri mithali, he silence and enjoy with his single life. Huh! Mithali la sangat. Gigit jari aje lah,padan muka!

Now, 2013 is coming. I have 5 desires in my life for new year’s life. Hope umur panjang.. In Sha Allah. Jom baca sendiri apa impian aku..mcm azam juga la kan..lebih kuang la!

1)      Hope dapat hantar my parent ke rumah Allah with my own money (azam ni tiap tahun ada) klik  
2)      Save money for our wedding
3)      Hope MyDonat get ready and propose me to be his tunang..(slow montion xnak gelojoh 
       sangt..hehe)klu jodoh ler kan...
4)      Nak buat bisness online (hope berjaya) klik sini
5)      Nak cari keje bawu (benci keje sini..uwaaaa)


Eh! Ada satu lagi wei Nak bayar PTPTN..(haha..leh lupa lak)..Akak aku cakap PTPTN tak bayar lagi,xleh kawen..siott ja..huh!
Tu aje azam,impian &Harapan aku this years..azam kowang apa lak???

p/s: Aku tukar header bawu 4 new years..amacam?ok tak kowang?

7 comments:

  1. selamat menempuh ke alam tahun baru, dan is harap cheery akan tercapai akan cita-cita cheery itu pada tahun baru nie insyaallah.

    ReplyDelete
  2. wahhh, dah ready dah ek nak ke alam perkhawinan..
    Semoga berjalan dengan lancar kak :)

    ReplyDelete
  3. semoga berjalan lancar n good luck utk bz k.
    selamat tahun baru..
    eh..eh..baru twringat daun sekentut pon ada juga la..hihi

    ciksu lupe la ;)

    ReplyDelete
  4. moga apa yg diazamkan tu akan tercapai jua akhirnya hihih..nak tanya buat biz online apa tu? malas nak klik kat situ hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. atoii!dush..dush kpala sendiri..pemalasnya uncle, yarabbi..cheery wat business mcm2..hehe tp skrang business yg bawu berjalan kolagen asli..uncle jenguk la blog tu.harga offer coming soon..t rajin cheery update kat uncle..klu rajin lah kan..hahaha

      Delete
  5. semoga azam awk tercapai..amin! =)

    ReplyDelete
  6. Sy ade mengambil tempahan menjahit manik,membuat veil pengantin dan sewakan veil..jom singgah blog.. :)
    http://washura.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...