Friday, December 28, 2012

Kenapa dengan blog Cheery?

Pelik lah!!!!
kenapa blog cheery bergaris kat bawah tajuk entry and kat sidebar ek?
cheery xde apply apa2x font bergaris pun..tapi jadi macam tu..
bila cheery klik 'older posts' kat bawah entry bawu pages tu kembali normal..xde dah garis2x tu..
napa jd cm tu? ada sesiapa leh g taw cheery tak???



7 comments:

  1. pada pandangan PC sis nih okey jer.. x de plak nampak blog ade problem.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeker sis? klu cm tu Pc cheery ke yg problm ..kot.

      Delete
  2. Salam. Nice entry! Jom lah join segment!!

    http://cik-rainbow.blogspot.com/2012/12/segmen-back-to-school-by-aen-hwaii.html

    ReplyDelete
  3. garis hijau tu ke? tak tau la nak ckp.. hehehe

    ReplyDelete
  4. jaa pun x reti gak bab ni..maaf xleh nk tolong...btw, header dah modified ekk? comeyy! heeee

    ReplyDelete
  5. err, ak tak nampak apa2 yg pelik pun. ke mata ak rabun @_@

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...