Wednesday, December 19, 2012

Celoteh bermakna...

Aku sambung berkarya..idea mencurah-curah.so lepas kat blog ni aje lah yah..hehe
sila lah baca cerpen aku kalu sudi..xkira kena baca jugak..arahan keras!!!hehe..gurau..
Cerita ini hasil aku berangan sebelum tidur semalam...
semalam sebelum tidur aku ada jahit manik pada shawl aku..so terhasilah citer Hikayat si gadis labuci.
cerita ni tidak ada kena mengena dengan sesiapa pun..yang hidup mahupun yang mati..cuma nama tu ajelah pinjam kat blogger..susah nak pilih nama sebenarnya..bnyk nama yang sedap2x..so aku amik solution pinjam nama blogger lah..tapi don't worry aku kreditkan kepada si empunya nama...kowang yang baca klik lah dan g blog diowang ek..janji taw? 





Klik nuffnang, Mok cik nak kaya...haahhaha

6 comments:

  1. assalamualaikum ct...bagus nyer nak tido pun boleh dpt ilhamkan...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumsalam..2 r pasal...imaginasi high sikit sis..hehe

      Delete
  2. Rajinnye mengarang cerpen~
    sis rasa cherry berbakat jadi penulis novel..
    cuba lah hantar karya cheery kat penerbit.. mana tau kan~ hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah penah try sis tp xde rezki, susah sikit koz saingan ramai..ramai bakat2x nulis skrang ni..tp in sha Allah,masa sesuai cheery try lagi..thankz 4 you suggestion sis..hehe

      Delete
  3. hikayat si gadis labuci ye.. sory cheery, korn x sempat nk follow cter marathon ni.. ape2 pon korn support cter ni ok..
    tp cemana nak support kalo x baca? eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..xpe i understand..jenguk2 cheery & tinggalkan jejak pun okey dah..hehe thankz 4 support..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...