Friday, September 4, 2015

Guest book untuk member


Letih hari ni!
Terkejar kejar Kat Ofis sampai langgar2 aje meja kerusi, partition Kat Ofis tu. Kalau boleh photostep machine pun nak langgar. 
Punya nak tunjuk kata "please do not prevent my way!!"

Early month macam nih aku memang akan jadi buzy, dengan planningnya lagi dengan dengan nak check stock lagi dengan PO yang tak issue lagi. Item bkn sikit2. 
T__T *nangis*. 

Sepanjang hari mengadap laptop sampai kepala pun jadi biol. Email pulak buat hal ,email xleh outgoing mail lah hape lah. "Owh come on, mail!! U killing my day!!" Stress ja aku. Dia punya tahap stress tu rasa macam nak tebalikkan jer meja kerusi .hahahaha tiba2 nak tunjuk hulk kan ??over!!


Okey lah..membebal saja dah half space.
-..-

Aku buat guest book untuk member aku yang kawen ITU hari. Dia mintak aku buatkan sebab nak tempah mahal. Aku nih Baik hati dan comel, so bila member mintak tolong macam nih aku kena tolong kalo tak tolong hati aku tak sampai. 

Kalo sampai hati bahaya kawan, orang panggil penyakit hati kritikal. Eh...bukan orang kata, aku yang kata :-p so beware, biar hati tu xsampai xpe...slow talk slow down!!
(Mcm takde kena mengena ja nih)

Bunga purple dlm 1st picture tertanggal. Tapi dah lekat balik before bagi member.
Gambar kedua nih xsiap lagi bawu dok touch up touch up. Dia punya gambar dekat bahagian pipi tu terconteng sikit...tu yang aku letak love Kat pipi dia (picture 1st) hahaha pun boleh.???

Kos untuk buat semua guest book nih RM42.00. Kalo tempah nih beratus okey, standard price RM100++ korang,tapi sure super cantik lah kan! Aku buat simple jer, member aku kasi RM50, RM8 upah keringat hahahah. Actually, aku buat ikhlas untuk member. Anggap ja sebagi hadiah kan. Wedding dia pun aku tak dapat pegi sebab takde budget..sedih jer rasa <__>

Agaknya kalau aku buat business nih, Ada yang nak tempah tak?? Hehe

Aku bagi sure harga murah punya, harga kawan2. 

K babai...see later...terr..terr
^__^

2 comments:

  1. Salam, hahahah agak lama jugak aku baca rupanya baru mukadimah...hahaha..try je jual weh, mesti ada org tempah...percayalahhh~ hahaha lg2 skang pengantin muda2 ni nk yg super jimat punya..boleh aku rasa..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah..thanks damya atas support tuh..insha Allah :-)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...