Tuesday, September 1, 2015

Mug ikea

Boleh tak, aku malas nak kerja hari ni?
Aku memang selalu Monday blues! 
Memang tak boleh nak lari lah! Tiap minggu macam ni. Dalam kepala asyik dok fikir, bila lah nak boleh balik ni?
 *kepala bawah meja* psyko*

Cheery dah letih!!!! Uiiihhhh...Dan Dan letih, padahal malas.

My colleagues pulak cuti dua dua..pastu kau rasa aku nak rajin ke keje? Automatically aku pun nak cuti jugak. Syukur bos Ada keje Kat warehouse.. 
Dapat lah ngulat sikit kan.


Ini dia mug yang aku rembat Kat ikea last month. Satu untuk aku satu untuk En.Hati. Sepasang tuh Wehh!! Kononnya mug couple sehati sejiwa serasi bersama. 
Dua dua poyooo!!!

Nanti aku cerita barang lain yang kami rembat Kat IKEA tuh...macam2 barang kami pilih...katil,Almari,meja makan,lampu tido.
Ecehhh...sesuatu sangatttt nihhhhh!

K babai...nak pretend buzy jab
Hahahaha -..-

3 comments:

  1. Salam kenal, hai (n_n)
    hahaha bos xde ngulattt eaaa....comel sgt ngulatnye, kalau ngular nmpk cam jahat sgt kan..haha
    comel mug ikea, banyak jugak borong di ikea, nt update lah...hehe boleh cuci mata sket, sy nk ke ikea jauhhhh....T_T

    ReplyDelete
  2. hye ct cheery..singgah malam ke sini . kalau pi ikea memang rasa nak rembat semua kan..rambang mata :)

    ReplyDelete
  3. mmg sesuatu sgt ni bile tibe2 beli brg rumah.. ade bau2 nasi minyak kat sini..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...