Thursday, June 26, 2014

Kepelbagaian isu

Hye, Assalammualaikum dan salam sejahtera semu reader yang tersayang
Hihi ^____^



Sejak dua menjak ni memang aku agak kebuzyan sikit
Mana dengan keje ofis, business online lagi ……memang malas sungguh nak update blog
Dah malas, tak sempat pulak tu…keje dari pagi sampai ke malam, bila masanya nak update blog??
Nak curi nengok blog pun xsempat…tapi nengok facebook sempat lagi!!! Kihkih ^____^

Ok, entry kali ni aku nak syok sendiri…apasal? sebab sepantas kilat aku nk buat entry 3 in 1
Alah, macam Nescafe 3 in 1 jugak..dalam tu jugak ada strawberry,coffee dan susu..
Okey, yang ni aku mengarut!!!         

1st ly aku agak kecewa dengan prestasi blog aku ni…sebab apa taw, sebab gagal mencapai 10 ten
Bahahahahahah ^____^ macam la bagus sangat blog ko nk capai top ten kan?
Stop berangan boleh????

Maksud aku, jumlah unik dia tu susah nk maintain….xnk maintain ..jatuh merundum T_______T
Mungkin salah satu sebab nya aku jarang update entry and dah malas nak blogwalking!
Fuh..ni memang sangat frust!! Bila lagi ko nak dapat CPUV kalo malas gini?
Dah kena mula fikir cara lain untuk naikkan semula Unik visitor.

Wahai reader yang bijaksana dan bijaksini, korang ada idea tuk naikkan unik visiotor tu???
Kongsi la dengan budak bawu belajar ni…
Aku ada terfikir untuk buat contest dengan hadiah yang sangat menarik!!!
menarik dalam perspektif aku sendiri
Bagus tak idea aku ni??? Kalo sokong, sila komen!!hihi
Tapi kalo kowang nak ajak aku join contest sila la ajak!!!
Ajakan dialu-alukan hehehe ^_____^





2ndly, stock baru dah sampai semalam….
Best price aku kasi tuk korang, my reader tersayang, pm aku untuk harga murah yeh
Aku dah tak sempat nk update dekat blog business, so aku update kat blog personal ni aje lah




Third, 2 hari lepas aku dapat makan durian
Finally, dapat jugak melepaskan gian yang dah lama kena sampuk dek hantu durian hahahaha



Kena sampuk konon tapi 2 ulas aje Berjaya aku telan…apakah???
Nasib baik aku tak tamak sangat beli satu biji aje,tu pun kecik kalo tak terpaksa buat kenduri kat ofis apa





Sebelum aku tamatkan entry, nak inform pasal eskinol sikit.
Eskinol ni sangat mujarab tuk muka yang bermasaalah


Testimoninya adalah aku sendiri…muka ada masalah kulit yang berjerawat tahun lepas
[nengok jerawat yang bermaharaja di dahi]
Sekarang dah ok, setelah aku guna eskinol pimple fighting  ni


Ramai rakan ofis ikut pakai eskinol ni lepas diowang tengok sendiri perubahan wajah aku
Alhamdulillah, ramai yang order eskinol jugak…
Eskinol ni dipakai bersama dengan pil antibiotic taw….
Memang sangat berkesan…syukur sangat, walaupun wajah aku tak putih tapi licin kembali, aku suka
Dan aku dah lega sangat…dah yakin pada diri sendiri semula…hikhik ^_____^

Okey, dah habis cerita…laju kan aku cerita??? Walaupun dah jadi 4 in 1..kihkih

Ok, bye…next entry aku cerita pasal aktiviti hujung minggu yeh...

2 comments:

  1. Kalo nak naikkan UV tu memang kena rajin update blog n BW. ini cara nak naikkan n menten dlm jangka masa yang lama.. tapi kalo wat contest or GA memang UV akan naik mendadak masa tu.. tapi selepas contest/GA.. UV akan jatuh balik. so, kena jugak updated n BW. tips dr sis jer lah ni.

    huhuhu.. sedapnye durian! lamaaaa dah x makan.. rindu dah dgn bau durian. hehehe

    citer lah lebih sket pasal Eskinol tuh.. ke ade n3 kat blog biz?? kalo ade nanti bg linknye eh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. urmm..betoi jugak tu..tq for info sis
      belum buat lagi..t cheery kongsi k

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...