Saturday, June 7, 2014

Pabila Ct Cheery cuba berseni

Kadang-kadang kita rasa kita ada seni..
Kita rasa macam nak mencuba sesuatu yang baru dan kreatif
Contoh, kita rasa kita boleh menyanyi..
yah! betoi kita boleh menyanyi cuma sedap ke tidak??
depend pada orang yang mendengar..kawan-kawan cakap suara kita sedap, boleh jadi penyanyi tapi suami dirumah cakap tak sedap, macam katak panggil hujan...tak apa jangan kecik hati, anggap aje sebagai perangsang, lebih tepat lagi suami anda jeles!!!hahaha..

Hello!! kalo suara katak tu tak sedap masakan awan boleh menangis dengar..bahahaha
Nampak tak? ayat pujuk diri..nampak?? -..- *ambik lobang idung

Kalo kita banyakkan mentelaah, kita akan sedar dan tahu hidup kita dikelilingi seni yang tidak terkira banyaknya..Kita manusia sendiri makluk yang sangat seni..tahu??
Kita manusia ada lima jari,ada 2 mata ada 1 hidung ada satu mulut ada satu kepala..kalo yang ada lebih tu dah masuk category luar biasa seninya..hihi -____-
cuba bayangkan kalo kita ada 2 kepala? Arahan kepala mana body kita nak ikut?
nampak?? So, semua itu seni...seni kita bila tuhan ciptakan kita satu kepala satu otak..
so, semua still under control..
yeay!! betapa seninya manusia diciptakan ...

Macam aku, banyak seni aku ada tapi semuanya depend pada mata yang melihat,yang mendengar dan yang menilai...

Minggu lepas, selepas kemunculan entry ini ~seni unik
Aku cuba mencipta seni  pada diri sendiri

Lihatlah, renunglah!!
Seniku yang ohsem!!! T___T



Korang mesti tak sangka rupanya aku sangat berseni..bahahahah ^______^

Cantikkan?? *tolong ckp cantik!

Aku buat ni dengan hanya sebelah mata...dan limited time aje dah ohsem!!
 tahap nak cium batang idung sendiri..-____-
kalo aku buat dengan menggunakan kedua-dua belah mata ...dan lot of time
macam mana lah agaknya....??? leh bayangkan tak???

Korang ada seni?? sharelah kalo sudi!!
^____^ 

***
Klik, cheery nak kawen jugak!


4 comments:

  1. hahahahahahaha.. berseni sangattttt!
    tapi mmg betol kan~ kalo org tangan berseni.. buat ape pon nampak cantek dan menarik.

    ReplyDelete
  2. memang seni sangat sariyanti ni
    mane ade orang buat lagi arts gini
    masterpiece tau :)

    ReplyDelete
  3. perghhh berseni sungguh...kalau buat dua mata ni harus boleh lawan seni leonardo da vinci agaknya..Takpun picasso..hehe

    ReplyDelete
  4. cantik lah tu. lama2 skill mesti makin hebat tu nanti. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...