Friday, June 13, 2014

Cara Melipat Stocken

Hello!! okey, 1st talk tak bagus sebenarnya biarkan blog terbiar begitu lama
sebab nanti ada benda yang menumpang a.k.a berhantu!!..[apakah!!!]
Bahahaha...okey,guwau...saja nak buat reader rasa misteri nusantara sikit
walaupun hakikatnya entry ni just nak cerita pasal stoken...bukan stoken berhantu!!!
tapi stoken yang berbau..hikhikhik ^__^

Cheery tergerak untuk share pasal stoken selepas melihat dan membaca status 
seorang teman di Fb. Tak tahu pulak aku, rupanya ada cara dan teknik lipatan yang betul untuk pakaian tak kira la apa jenis material pun, dari yang bersaiz besar sampai la yang bersize kecil dan dari pakaian luar sampai lah ke Boxeer..eh??hihi...ada caranya wokey!!!

selama ni kita lipat pakaian main lipat ajer kan..kat bahagian depan cantik ajer tersusun lipatan tu..
cer nengok belakang?? macam apa? 
Macam owang malas lipat la kan??hahaha...
Ini cara aku melipat stokin yang lebih stylo dan mudah untuk disimpan.
urmm..siap boleh main sepak takraw lagi..

ko nengok gambar last tu dah macam periuk kera dah..leh sumbat pulut makan waktu raya..bahahaha..

Entah kenapa, aku lihat cara ini lebih elok dan bersetyle gitu...
aku dapat dari facebook last week....

so, depend pada individu la prefer pada style mana kan

Kalo G-String,lipat macam mana pulak???

Krikk!!krikk!!krikk!!!Krikk!!
^____^


2 comments:

  1. hahak, ade2 je sariyanti nih,
    tapi lipat yg fb tu kemas kan,
    nanti nak lipat gitulah thanks share :)

    ReplyDelete
  2. sis lipat gaya yg atas. tapi lain sket cara2nye.. last2 akan jadik petak jugak.. x bulat cam dlm gambar tuh.

    G-string x pernah lipat sebab x pernah ade G-string.. kalo ade mungkin sis gantung jer kot. bagi suami tgk setiap kali masuk bilik..muahahahahahaha.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...