Saturday, June 28, 2014

Product Tidak bernotifikasi?

Hari ni aku nak ngulat sekejab untuk share korang satu information
owh..by the way, aku tengah keje ni..hehehe 
rajin tak? rajin tak?? kihkih

Banyak keje bertembun siottt..tak terbuat dah filling entah ke mana
rasa macam nak nangis keje kat sini....
T____T

Tapi owang kata keje sampai mati pun tak habis!
so kalo tak nak keje lagi, sila lah pegi mati!! 
warghhhhh!!!!!
T______T

Okey, sambung citer tadi...pasal product tidak bernotifikasi
maksudnya apa yeh?? tidak berdaftar kah?? kalo yer napa tak guna aje perkataan 
'tidak berdaftar' kan senang otak aku nak hadam..ni bahasa majmuk sangat!!


Korang perhatikan product dalam bulatan tu...ingat pasal entry aku? yang ni~klik
product aku pakai kot...!! Owh My God!!!


What to do?? urmm....jangan panik! yang penting kita kena bertenang dulu yeh
aku ada tanya member aku pasal yang dimaksudkan 'product tidak bernotifikasi ni"
Dia cakap kalo tak silap 'prdouct tidak berdaftar'.
katanya lagi product tidak berdaftar tidak bermaksud racun atau memudaratkan
kadang-kadang ada aje product yang berdaftar tapi racun pada pengguna

lega sikit bila dia explain macam tu...sebab product tu aku pakai dah sampai nak habis kot
Alhamdulillah...xde kesan sampingan pape lagi...
tapi agak takut kalo kesan sampingan jangka panjang t.
so...rasa hati cakap baik berhenti aje lah....urmmm..itu lebih baik..neutral beauty sudah...
jaga kulit cara tradisional, boleh?? 
hahahahaha...poyo sangat ko? nak cuci muka pakai air beras pun malas..
tak de masa lah apa lah....puiih!! -..-

apa-apa pun terpulang pada individu sama ada nak teruskan ataw berhenti pakai sesuatu product tu
yang penting, pakai product yang anda yakin tanpa was-was..okey?

Pasal Eskinol tu, i citer kemudian manfaat dia dan cara menggunkannya okey!

okey, share pulak kefahaman korang pasal product 'tidak bernotifikasi' ni untuk 
manfaat bersama kat petak komen

Bye..nak sambung keje! ^____^

2 comments:

  1. sari yanti ekau pakai produk apo?
    tapi muka awak memang gebu la kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pakai eskinol kak.urmm...alhamdulillah.nanti sy share pasal product tu k

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...