Monday, June 16, 2014

Filling the collapse of the soul

"Apa jadah tajuk ko ni cheery??"

Okey, biar aku berterus terang sebelum kepala reader bengkek dengan tajuk aku yang tak boleh blah,
Macam nak rasa tapak kasut converse aje..macam cantik aje !!

Sesungguhnya tajuk entry tak ada kena-mengena langsung dengan pengisian cinta, pengisian teman ataupun pengisian masa ataw musim bola sepak dunia...tak sangkut langsung!!!

Yang minat bola, sanggup bersengkang mata nengok bola aku "solute spring" kat kowang
kowang nak tahu time kowang mengzombiekan mata, aku tido lena diulit mimpi Indah
siap mimpi kahwin 4 lagi...*pengsan* -____-

Golongan Wife mesti pasrah kat sebelah, sambil mengisi keruntuhan jiwa dengan air mata kan? [apakah??]
Yelah, korang dicurangi oleh bola...kalo dicurangi wanita lain boleh jugak main tarik-tarik rambut
Cubit-cubit..gigit-gigit mesra kucing...^____^
kalo bola?? kowang nk makan bola tu??? bahahaha

Okey sowy, tak lawak langsung!!!

Nasib lah, lain kali cari laki yang tak minat apa-apa
atau cari laki yang minat sudoku..hehehe

Semalam aku datang keje walaupun diistiharkan cuti sempena Hari lahir yang comey
Siti Hawa Aziz a.k.a Ct cheery atau nama glamour Sari Yanti..kihkihkih :P

Aku tak ada la rajin sangat...biasa kat rumah tu baju pun lipat sebulan sekali
masuk ajer dalam laci..xyah nak lipat sangat..

Spender ajer rajin nak lipat....
kan best kalo leh pakai G-String, senang tak yah lipat dah..bahhahaha
Bak kata Sis Nafira "xpenah lipat g-string sebab tak penah ada!!"
sama lah kita!! Nak pakai pun tak reti...gelish sangat!!!!! Pls lah!!

Agaknya, one day G-String boleh dijadikan satu alat mandremkan suami kan sis??
tak payah buat dosa besar khurafat tu...gantung aje G-String!!
terus "suami dalam pelukan isteri!"kahkahkahkah..

Dah lari tajuk sangat dah ni!!

Ini Gambar selepas kemas filling. aku buang label yang buruk, file yang dimamah usia dan 
aku salin dengan file yang mengikut fesyen..Amboi??hahaha

Nampak kemas sikit kan. Lapang aje bijik mata, dah tak zombie dah *tiba-tiba*
Gambar sebelum tak teringat nak snap
Dah tua, pelupa!! -..-

Ini file yang aku akan masukkan dalam kotak dan akan disimpan dalam stor.
seterusnya akan diuruskan oleh Kaktie (Tikus)

Memang tak banyak tapi letih jugak lah kan..dahaga lapar semua ada

Nengok gambar KFC ni kat wall pulak, menitik-nitik air liur teringin!


Sebelum aku mengakhiri entry..nak tanya kowang, cantik ke filling macam ni??? 
Picture ats tu,sebelah kiri Nuh??

T_____T **Sob..sob*

Sedih nengok filling gaya gitu..ISO tahap taik hidung kambing sangat!!



8 comments:

  1. wahh..rajinnya..meh sini nolong akak pulak..banyak jugak nak kemas ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. urmm..akak nak soh sy filling ke nak soh sy lipat G-String???bahahaha

      Delete
  2. wahhhh.. mmg kagum habes lah datang keje hari Ahad utk wat labeling jer. kalo sis memang femalas nak buat keje gittu time cuti.. buat time keje jer lah. bila tengok label baru tu.. macam di kecikkan saiznye kan?? tapi kenapa tutup lubang file tu dik?? besar tanggung jawab lubang tu tau.. hahahahaha. jap lagi menggagau nak tarik fail yg duk atas2 kabinet. kalo sis memang sayang benor ngan lubang tu.. hahahaha.

    psstt.. yang G-string tu.. memang geli2 jer nak pakai kan!
    terasa ade bende jer yang terselit kat celah bontot.. owwhhh.. sungguh x selesa.. baik vogel jer terus.. Lagiiiiii selesa! eh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha..betoi-betoi..selama ni itulah function "black hole" tu..haha
      ha'a kan..punggung melantun jer 360 darjah,nangis anjalina jolie nengok..kihkih

      Delete
  3. bukan procurement department ke????

    ReplyDelete
  4. cantik sangat... (tgn dibahu mata keatas)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang cantik sungguh (tgn dibahu,mata di hidung) :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...