Thursday, July 12, 2012

Fesyen Raya 2012

Entry Koleksi fesyen raya tahun 2012 yang menarik hati aku ini adalah dari koleksi pereka-pereka tanah air. Gambar aku amik dari google..hehe


 Kuning kau Nyah,
confirm aku nmpak gebu pakai baju color ni

 Tak sesuai 4 me ,baju color ni akn 
buat aku tenggelam dan hitam pucat. Tapi dia punya jahitan manik tu memang terbaik.


 Ohsem giler, i loike
 Chantek!Klasik!













Terik mentari bunga-bunga matahari



 exotica!

 yang ni Mesra laut....
 sangat2x ohsem...

 urmmm...leh je kan buat pakai raya,
kuar tengok wayang raya ke-3..kihkih
 Kebaya raya nyonya..

 wat pakai malam raya...




















Attention: Bukan Untuk dijual even orangnya just sesaje je cuci mata...hehe
Sumber: Google

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...