Friday, July 20, 2012

Selamat Berpuasa


Selamat Berpuasa!! Selamat Menyambut Ramadhan!!
Semalam aku tak tengok pun anak bulan (memang la bukan keje aku),maksud aku pengumuman puasa,sebab aku confident puasanya hari sabtu. Aku rasa semua pun pikir cam tu kan? so seawal 8.45 mlm aku dah tido. Memang awal sangat, sebabnya aku penat giler, apa yang penat sangat pun aku tak tahu lah. Dah memang terover tido dah aku ni.

Bangun subuh and than tido balik. Siyes memang hidup untuk tido jer aku ni. Bangun keje terkocoh-kocoh siap nak pegi keje. Nak keluar rumah tiba-tiba kunci umah tak de, satu hal pulak nak kena cari. Cari..cari…cari..tak de. Comfirm kunci memang xde. Rupa-rupanya housemate aku terbawak 2 kunci g keje. Nasib baik dia tak kunci pintu grill sekali klu tak confirm jadi penunggu rumah aku hari ni. Dah tu,camne aku nak kunci umah? Aku kunci jer pintu umah and ikat grill ngan mangga,(bukan buah mangga or bunga mangga okey). Hope tak de penyanggak di akhir-akhir sya’ban ni.

Besok dah nak puasa, so selamat berpuasa untuk semua. Aku berazam nak puasa penuh! (leh ker?). Insyak Allah. Semoga dibulan yang mulia ini kita semua mendapat keberkatan dan pahala yang berlipat kali ganda. Allah bless ouls of you….amin..

4 comments:

  1. hhaha terkurung dlm rumah sendiri..smbung tido je la .ehhe

    mintak tolong
    promote my 1st give away

    http://edyfee.blogspot.com/2012/07/my-first-give-away.html

    ReplyDelete
  2. dah promote dah and join skali hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...