Wednesday, July 4, 2012

Ometo!!!!!!!!


Aku windu giler kat roommate aku. Kewinduan yang menyeksakan diri…cewah..hehe..Aku bukan xnak contact dia. Masalahnya sekarang aku dah lost contact ngan dia. Bukan setakat ngan dia skali ngan member2x aku kat utm tu.Pokok kata semua lah. Kenapa aku windu giler kat dia??Puncanya aku mimpi dia semalam,entah apa-apa mimpi. Aku bukan ahli nujum nak tilik2x mimpi ni. Dia pulak dah xaktif blog..Hope dia baik2x aja…

Aku ingat lagi,dia sukew panggil aku macam ni…

Ometoo!!!!!!!!!!!!!!!

Hahaha…nama manja beb ..di adaptasi dari word roommate.

K byeee…..

4 comments:

  1. ometooooo!!!!!

    aq syg ko..wendu sgt :(
    maaf la skg bru aq aktif blog nie..aq sgt terhibur bce blog ko omet..ko sgt kreatif ..hehehe
    good job syg~ aq bce entry ko dr awl hgga abs taw..mst ko dgr pn terharu kn ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah terharunya!!akhirnya ko respon omate,,aku pun ada jenguk blog ko taw.aku pernah try nak komen ko punya entry blog tp xleh..

      miss you sangat2x dear...

      Delete
  2. huhuhuhu....xleh nk komen ea? aq pn komen kt ko gne anonymous je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yeker..prob aku,aku click nk post comment xkuar langsung..mcm ne?

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...