Monday, July 23, 2012

JOM JOIN GIVE AWAY EDY


Aku ni bukan lah sedara terdekat edy atau kenalan edy. Aku kenal dia pun dari popKorn. Aku agak baru follow blog edy ni. Si edy ni orang kuala lipis pahang.wah!! Seangkatan ngan dato ct. Tak dapat aku nafikan blog dia memang best plus kartun-kartun yang dia post tu. Edy ni muda trang tang tang lagi and belum ada makwe..kot (buat taw!) haha..

Edy masih belajar dalam kos apa aku xtaw. Dah kenal nanti Tanya dia sendiri. Dia ni minat kpop that why la dia punya dressing pun dah macam tu. Bila aku tengok edy ni aku ingat member sekeje aku dulu nama Fikri,muka jambu mcm tu lah. Kpop memang muka jambu semuanya.

Dan perkara yang interesting kat dia adalah tak suka duduk diam. Napa aku ckp interesting sebab maksudnya dia suka travel la. Owang suka travel  ni kan banyak pengalaman luas pemandangan. eceh wah!. Aku takde niat pun nak memuji melambung, ni dari segi pandangan aku tentang dia. Lagian di bulan ramadhan ni kita kena lah bersangka baik dengan orang dan memuji orang lain tu harus. Yeker? Entah, bab 2 jangan percaya,bnyk auta dari fakta. Hehe…

Link yang aku paling suka, the letes entry k, murid boleh bawak fone ke sekolah, ape kesannya?

Sebab ini link isu semasa yang tengah hot skarang. Dan disebabkan link dia lah aku terdetik nak wat link sal isu yang sama,yang ni budak sekolah bawak phone ke sekolah

dan satu lagi yang ni, holiday lost world of tambun

link ni aku suka sebab dia punya character gagah-gagah perkasa (walaupun aku kurang pasti).. tak de sebenarnya aku berminat dan sangat miang dengan entry ni (dah sedar diri plak) sebab guna pix and letak dialog-dialog yg best cmni. Atleast tak jemu baca and leh cuci mata skali..hahaha

So cadangan aku pas ni edy selit2 la lagi  entry berdialog bergambar original ni plus bulan puasa ni mesti banyak xtiviti berbuka yang edy join kan…hehe ..tu je lah cadangan aku. aku nak cau dulu,bawu 3 hari puasa perut aku dah buat hal, tekak lak mual nak muntah jer. Rasanya banyak angin, nak kentut malu.. urmm ank sedara aku 9 tahun pernah Tanya ibu dia,”Kentut leh batal pose ke Bu?”….


P/s: Pssssst...aku tipu dia kentut leh batal puasa sebab dia punya hobi suka ketut kat owang,sikap yg memang kurang asam,so terpaksa tambah asam sikit...

3 comments:

  1. hehe terima kasih join.sngat dihargai

    ReplyDelete
  2. hehe lawak sangat la ayat2 .,gelak terbace
    haha
    edy tak jambu pon la
    hahaha
    hurmmm

    TERIMA KASIH
    KERANA SUDI JOIN DAN MENYOKONG 'MY FIRST GIVE AWAY'
    -sangat hargai idea anda-

    intai entry ni untuk menilai

    SALAM BLOGGER ikhlas daripada EDY

    ReplyDelete
    Replies
    1. u memang jambu la edy,eceh..ceh malu-malu daun semalu lak...hihikhik

      ok salam blogger gak tuk edy and thankz koz sudi ziarah blog cheery yg tak seberapa ni..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...